Serious game tester

student job

Serious game tester

student job

Quattor P zoekt een werkstudent die meegaat naar speltesten, kan observeren en hierover verslag kan uitbrengen, en enquêtes kan afnemen bij de spelers. Ben jij iemand die dit leuk vindt? Lees dan verder!

Wat doe je tijdens deze bijbaan bij Quattor P?

Samen met Raccoon Serious Games zijn wij bezig met het Stop Work Project; een spel dat medewerkers werkzaam bij hoog-risico bedrijven bewuster moet maken van de risico’s en gevaren op de werkvloer. In het eerste en tweede kwartaal van 2022 zullen wij het spel gaan testen bij onze klanten.

Wat doet Quattor P?

Quattor P is een onderzoeks- en adviesbureau met een focus op veiligheidscultuur, team performance en safety leadership. In de offshore en de maritieme industrie helpen wij onze klanten veiliger te werken.

Dit ga je doen

Serious gaming zit op het grensvlak van educatie en gaming. In beide vakgebieden wordt er bewust en onbewust gebruikt gemaakt van specifieke mechanieken, dan wel voor het leereffect, dan wel voor het ‘fun’ gehalte van een game. Het spel moet niet alleen leuk zijn, maar we willen dat het spel de spelers daadwerkelijk bewuster maakt van risico’s en ze leert om zich hierover uit te spreken.
We zoeken een werkstudent die meegaat naar deze speltesten, kan observeren en hierover verslag kan uitbrengen, en enquêtes kan afnemen bij de spelers.

Wij bieden je graag

• Een uitdagende bijbaan van circa 3 tot 5 maanden in Q1 en/of Q2 van 2022 (exacte periode in overleg).
• Samenwerken in een ambitieus team, binnen twee organisaties, met veel ruimte voor eigen initiatief.
• Onderdeel worden van een actieve leercultuur met veel ruimte voor feedback.

Jij…

…hebt affiniteit met serious games.

…hebt 8 tot 16 uur per week tijd in Q1 en/of Q2 van 2022.

…hebt een hoge mate van zelfstandigheid waardoor je laat zien dat we deze testen volledig aan jou kunnen toevertrouwen.

…hebt affiniteit met de doelgroep van onze game en kunt je taalgebruik (Nederlands en Engels) zowel mondeling als schriftelijk op hen afstemmen.

…zit in de masterfase van een studie die aansluit bij deze opdracht.

…bent flexibel om op verschillende testlocaties door het land jouw onderzoek te doen.